Producten

Van Woerden Flevo - biologische aardappel
Aardappel
Van Woerden Flevo - biologische ui
Ui
Van Woerden Flevo - biologische wortel
Wortel
Van Woerden Flevo - biologisch graan
Graan

Naast aardappelen, uien, wortelen en granen teelt Van Woerden Flevo ook sperziebonen en spinazie.

Biologisch

Wij telen onze gewassen biologisch, met oog voor plant, milieu en gezondheid. We zijn trots op de diverse certificeringen, zoals Skal, Global Gap en BRC, die blijk geven van onze werkwijze.   

Biodiversiteit

Een gezonde bodem met rijke biodiversiteit waarborgt een gezond gewas op korte en lange termijn. Daarom bewerken we de grond op ecologische wijze en met de modernste technologie.

Gesloten keten

Met een strenge selectie van zaai- en pootgoed, de biologische teelt én nieuwe verwerkingslijnen in eigen huis garanderen we een betrouwbaar product en verkleinen we samen het aantal food miles.

Zaaien

Een goed product begint bij een gezonde bodemstructuur en een evenwichtig bouwplan. Samen met onze afnemers bekijken we aan welke gewassen en rassen behoefte is en hoe we daar met verse producten bij aan kunnen sluiten. Uw wensen staan centraal.

Van Woerden Flevo - zaaien in Flevopolder
Van Woerden Flevo - biologische aardappelen in veld

Groeien

We proberen het bodemleven haar werk te laten doen. Door met moderne technologie de waterhuishouding en mineralen te meten sturen we bij, waar nodig. Ook daarbij kijken we naar een minimale bodembelasting met lichte werktuigen en efficiënte perceelsindeling.

Oogsten

Dankzij de lichte kleigrond kunnen we in etappes al vanaf juli tot en met eind november oogsten. Dat geeft ons de mogelijkheid om onze producten lang vers van het land te leveren. En met de verwerking, hydrokoeler en koeling in eigen huis kunnen we het product ook geconditioneerd bewerken, terugkoelen en bewaren.

Van Woerden Flevo - biologische aardappel in rug
Stefan van Woerden - Van Woerden Flevo

“Ik help u graag aan het juiste product”

Wij hebben gekozen om op een biologische en ecologische wijze, met oog voor natuur en omgeving, producten te telen. Daarmee willen wij een bijdrage leveren aan behoud van bodemkwaliteit en gezonde voeding.

Bel Stefan
06 53 92 70 20

Neem contact op

Vandaag geoogst
morgen in het schap

Van Woerden Flevo - biologische wortel

De beste kwaliteit en op biologische basis. Maar ook kunnen we onze gewassen na de oogst snel verwerken en op maat verpakken. Wat bij ons vandaag nog in de grond zit, ligt morgen bij de klant in de schappen. 

Verwerking

Van Woerden Flevo biologische wortel verpakt