Producten

Van Woerden Flevo - biologische aardappel
Aardappel
Van Woerden Flevo - biologische wortel
Wortel


Naast de biologische teelt verzorgen wij het wassen, polijsten, hydrokoelen en sorteren van wortelen en aardappelen in onze eigen verwerkingsruimte.

Gesloten keten

De biologische en met BRC gecertificeerde verwerking van aardappelen en wortelen op onze  verwerkingslijnen biedt meer leveringszekerheid en een product
op maat.

Natuurlijke wijze 

Duurzaam werken is onze basis. Met onze waterzuiveringsinstallatie op eigen terrein dragen we op ecologische wijze en via recycling bij aan een natuurlijke, watervoorziening.

Customer made

Omdat we de verwerking van wassen, polijsten, hydrokoelen, sorteren, verpakken tot opslag zelf verzorgen, bieden wij onze klanten jaarrond een product op maat. Vraag naar de mogelijkheden. 

Wassen en polijsten

Rechtstreeks vanaf ons land of opslag kunnen we in onze verwerkingslijnen de peen en aardappelen wassen. Daarmee heeft u een nog verser en beter product dat voldoet aan uw wensen. Daarnaast bieden we bij de wortelen de mogelijkheid om ze te polijsten en hydrokoelen.

Van Woerden Flevo - biologische wortel in bigbag

Sorteren en verpakken

In verschillende maatvoeringen kunnen we de wortelen en aardappelen sorteren en selecteren. Standaard verpakken we onze aardappelen en wortelen in big bags en netzakken van 5 tot en met 25 kg. Op verzoek kunnen we in elke verpakkingsvorm voor de verschillende producten voorzien.

Volledig gecertificeerd

Veiligheid en vertrouwen staat voorop bij Van Woerden, naar onszelf toe en om onze klanten zekerheid te bieden. Diverse keuringsinstanties hebben ons doorgelicht en beloond met een kwaliteitscertificaat. Enkele voorbeelden zijn Skal, Global Gap en BRC.

Van Woerden Flevo - biologische verwerking
Stefan van Woerden - Van Woerden Flevo

“Wij bespreken graag met u de mogelijkheden”

Met onze eigen verwerkingslijnen verminderen we de foot print en het aantal foodmiles en tegelijk geven we onze afnemers de zekerheid van een biologisch product op maat.

Bel Stefan
06 53 92 70 20

Neem contact op

Vandaag geoogst
morgen in het schap

Van Woerden Flevo - biologische wortel

De beste kwaliteit en op biologische basis. Maar ook kunnen we onze gewassen na de oogst snel verwerken en op maat verpakken. Wat bij ons vandaag nog in de grond zit, ligt morgen bij de klant in de schappen.

Onze werkwijze

Van Woerden Flevo - biologische wortel verpakt