Wat kun je als klant bij Van Woerden Flevo verwachten? We staan voor een biologisch geteeld en verwerkt product, een innovatieve aanpak met zorg voor de omgeving en het persoonlijk contact met onze klanten.

Als pionier in Flevoland maakte Van Woerden Flevo in 1994 de overstap naar de biologische landbouw. Vanuit het oogpunt van een verantwoorde omgang met bodem en omgeving ontwikkelde de onderneming zich tot professioneel biologisch akkerbouwbedrijf. Van Woerden Flevo is gegroeid qua hectares, maar zeker zo belangrijk is de ontwikkelde kennis van de biologische teelt en bodemgesteldheid.

Derde generatie Van Woerden Flevo
Nu, 25 jaar later, geeft de derde generatie van het familiebedrijf Van Woerden Flevo het bedrijf continuïteit met nieuwe investeringen. Om beter aan te sluiten bij de groeiende vraag vanuit de markt, maar met behoud van de biologische kwaliteit. Stefan van Woerden geniet samen met zijn gezin nog elke dag van de groei en bloei van zijn bedrijf en de gewassen op het land.

“Als ik door de polder rijd, geniet ik van hetgeen ik om me heen zie. De aanblik van de akkers, waar je gewassen ziet groeien en tot bloei ziet komen, vind ik nog steeds fascinerend. Van zaaien tot groeien en oogsten, alle facetten blijven bijzonder. Wij hebben gekozen om op een biologische en ecologische wijze, met oog voor natuur en omgeving, producten te telen. Daarmee willen wij een bijdrage leveren aan behoud van de bodemkwaliteit en aan gezonde voeding.”

Stefan van Woerden